DKK 1.500,00

1.d studietur til Malta 2019

September 2019 Fredericia Gymasium, Fredericia
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 1.500,00

1.d studietur til Malta 2019 Kære 1d I begyndelsen af 2.g skal I på studietur med jeres klasse, og turen går til Malta. Jeres rejselærere, BB og SA, vil informere om turen. Vi begynder vi nu at opkræve depositum, så vi kan betale rejseselskabet, og så I ikke skal betale hele rejsen på én gang næste år. Næste rate er max. 3.700 kr. Det skal I nok få nærmere besked om, når vi nærmer os - og når I har lavet program med jeres rejselærere.

Ved køb af denne billet accepterer du de gældende regler for ekskursioner og studierejser på Fredericia Gymnasium), herunder reglerne for overholdelse af studie-/ordensreglerne, alkoholpolitik og betalingsfrister: FG regler for studierejser og ekskursioner


Endvidere accepteres de gældende vilkår for fortrydelse af køb samt regler for refundering af billettens pris. Depositum tilbagebetales ikke - uanset årsag til fortrydelse af køb - men i nogle tilfælde vil det være muligt at få refunderet resten af rejsens pris. 


Billetten er ikke omfattet af en afbestillingsforsikring. Ønskes en sådan, skal den tegnes særskilt via et selvvalgt forsikringsselskab. 


På rejser udenfor Europa anbefaler vi alle, der ikke i forvejen er dækket af eksisterende forsikring, at tegne en rejseforsikring (inkl. dækning af akut sygdom). 


Øvrige vilkår for rejsen kan ses i vores regler for ekskursioner og studierejser -FG regler for studierejser og ekskursioner